Vioolles

Maartje heeft al ruim vijftien jaar ervaring met het geven van vioollessen op alle niveaus en alle leeftijden. Naast haar studie aan het Koninklijk Conservatorium heeft ze ook psychologie gestudeerd en is zij bevoegd leerkracht basisonderwijs. Maartje beschikt hierdoor over een rijke pedagogische en didactische kennis. Ook kinderen met bijvoorbeeld een stoornis in het autistisch spectrum zijn van harte welkom bij haar op les. Maartje probeert iedereen naar zijn eigen mogelijkheid optimaal te laten ontwikkelen, waarbij de liefde voor de muziek centraal staat.
In principe zijn de vioollessen individueel, maar twee keer per jaar organiseert Maartje een klassenconcert, waarbij de leerlingen ook samenspelen.

Op dit moment heeft Maartje nog plek voor nieuwe leerlingen. Kinderen vanaf vier jaar én volwassenen zijn van harte welkom om een gratis proefles te nemen.

Tarieven:
Een proefles van 30 minuten is gratis.

Een privé les van:
30 minuten kost €20,00.
45 minuten kost €30,00
60 minuten kost €40,00

Aan het einde van iedere maand ontvangt de leerling een factuur van de afgenomen lessen van die maand. Lessen dienen 24 uur van tevoren te worden geannuleerd; anders worden zij alsnog in rekening gebracht.